Visaton

Sú BIO potraviny naozaj zdravšie? Je kombinovanie striebra a zlata naozaj zakázané? V našom magazíne vám ponúkame overené fakty to všetkých oblastí.

Produkty

Jedinečnosť šiltoviek

Šiltovky sa nosili už v minulom storočí a ich trend, ktorý vychádza v podstate z ich obľúbenosti, pretrváva dodnes. Tínedžeri nosia ich obľúbené šiltovky s logom, so značkou alebo akékoľvek iné, v ktorých sa cítia ako priekopníci ulíc a mestského života. Šiltovky vypovedajú o ich inklinácii k voľnému životnému štýlu a slobode v prejave ako aj vo všetkých smeroch a oblastiach života. Šilt, ktorý chráni oči pred slnkom a vetrom ako aj inými vonkajšími vplyvmi, môže byť otočený dozadu alebo na bok, čím si jednotlivci vytvárajú svoj vlastný štýl a nezameniteľné pôsobenie a vyžarovanie do okolia.

dámska šiltovka

Šiltovky nie sú však výsadou iba tínedžerov, s obľubou ich nosia ženy, muži všetkých vekových kategórií. Ideálne na prechádzku, výlet, na vykonávanie športových aktivít, na stretnutie s priateľmi. Výborne sa kombinujú so športovým a so športovo-elegantným oblačením, takže aj s ich pomocou môžete vytvárať originálny outfity a dokonca stále iné s malými obmenami oblečenia a rôznych šiltoviek. V podstate sa vyplatí mať ich hneď niekoľko. Niektoré sú vyslovene do teplých letných dní, pozostávajú zo sieťky, ktorá je priepustná. Niektoré sú predurčené do prechodného jarného alebo jesenného obdobia. V ponuke však nájdete aj zateplené šiltovky, ktoré sa hodia do chladnejších zimných dní.

pánska šiltovka

Šiltovky Trenchtown zaberajú svoje popredné miesto medzi šiltovkami rôznych druhov. Nájdete tu šiltovky v rôznych farbách, vzoroch a prevedeniach, určené pre deti, dámy, pánov ako aj uni šiltovky, ktoré sú vhodné pre obe pohlavia bez rozdielu. Stačí sa len nechať inšpirovať jedinečnými kúskami a vybrať si, čo ešte nemáte a váš šatník si to vyslovene žiada. Šiltovky totiž patria k najviditeľnejším doplnkom. Nechajte si záležať pri výbere a doprajte si novú trendy šiltovku. Vaše pobyty v prírode či v meste budú aj vďaka novej šiltovke nezameniteľné a jednoducho super.