Visaton

Sú BIO potraviny naozaj zdravšie? Je kombinovanie striebra a zlata naozaj zakázané? V našom magazíne vám ponúkame overené fakty to všetkých oblastí.

Služby

Nechajte si opraviť preliačiny napríklad po krupobití špeciálnou metódou

Čo je to PDR?

AK sa vám stalo, že ste prišli k miernemu poškodeniu vášho auta a teraz ho doslova škaredí preliačina alebo dokonca preliačin je viac, vtedy si môete spomenúť práve na PDR metódu opravy preliačin. PDR teda predstavuje techniku opravy preliačin na aute, kde sa preliačina mechanicky dostáva do pôvodného tvaru a karosériu potom netreba lakovať, brúsiť a ani inak opracovávať. Samozrejme, pokiaľ sa pri preliačení poškodil na aute lak, bude to treba riešiť, avšak PDR napráva preliačiny bez lakovania. PDR teda znamená Paintless Dent Repair, bez lakovania oprava preliačin.

červené auto

Kedy takéto preliačiny vznikajú?

Preliačina vznikne napríklad a často pri krupobití, pri miernom náraze alebo násilne. Každý z týchto spôsobov poškodenia viac alebo menej preliačiny a zdeformuje karosériu auta. Majitelia však nemusia byť nešťastní, pretože pomocou PDR metódy sa všetko dá dať nazad do pôvodného tvaru a to za zlomok ceny, ktorú by ste zaplatili pri klasickej oprave, klasickým spôsobom. Jednoznačne ide o spôsob, ktorý pri takomto poškodení a preliačení určite využite, nakoľko je to ten najvýhodnejší variant, ako škodu opraviť.

šoférka v aute

Ako postupovať?

Jednoducho na linku oprava po krupobiti https://www.autopdr.sk/nájdete kontaky, na ktorých sa môžete priamo objednať alebo sa informovať o celej problematike a spôsobe opravy. Na to, aby sa dali povedať konkrétnejšie informácie k vášmu poškodeniu, preliačeniu karosérie, je potrebné poškodenie vidieť. Závisí, aký je rozsah poškodenia a na akom mieste, aby sa dala stanoviť napríklad presnejšia cena. Zručný a skúsený technik vám to bude vedieť povedať. Niekedy je možné aj to, že sa oprava vykonáva u vás a nie v mieste spoločnosti. Po svete už chodí množstvo automobilov, ktorým táto metóda opäť upravila krásny vzhľad a zbavila ich neestetických preliačín, či už vznikli po náraze, krupobití alebo iných pričinením.