Visaton

Sú BIO potraviny naozaj zdravšie? Je kombinovanie striebra a zlata naozaj zakázané? V našom magazíne vám ponúkame overené fakty to všetkých oblastí.

Služby

Čistenie kobercov

Naše upratovacie služby sú celoslovenské a pôsobíme aj na východnom Slovensku. Čomu sa venujeme? Naša upratovacia čata poskytuje čistenie domácnosti, firiem, kancelárií, verejných a bytových priestorov. Venujeme sa dôkladnému čisteniu, vrátane utierania prachu, vysávania, umývania podlahy a podobne. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás na prvom mieste. Čo potrebujete urobiť, aby sme prišli na vami uvedenú adresu a vykonali tam potrebnú prácu v súvislosti s upratovaním? Kontaktujte nás a dohodneme sa na čistení cez týždeň, cez víkend v hodinách, ktoré vám vyhovujú a kedy ste prístupní k tomu, aby sa v priestoroch, kde bývate, alebo kde pracujete, upratovalo. Pracujeme aj cez sviatky, aj v nočných hodinách. Prispôsobíme sa vašim požiadavkám a potrebám.

čistenie kobercov

V prípade extra požiadaviek sme otvorení a ochotní pomôcť. Naši pracovníci prichádzajú na dané miesta, kde vykonávajú kvalitnú prácu s dávkou zodpovednosti so všetkými potrebnými pomôckami na výkon danej práce. Ako je to v prípade potreby čistenie kobercov? Aj v tomto prípade sme tu pre vás. Čistenie kobercov Poprad https://upratovanie-grant.sk/upratovacie-sluzby/ je dostupné pre vás, ktorí bývate, alebo pracujete v Poprade a v okolí. Vaše koberce nadobudnú vďaka našej odvedenej práci a použitým čistiacim prostriedkom nový a svieži vzhľad a hlavne budete vedieť a cítiť, že sú dôkladne vyčistené a zbavené nežiadúcich látok vo forme prachu, baktérií a iných alergénov.

s nami budú vaše koberce ako nové

Upratovanie je našim poslaním, ku ktorému pristupujeme s plným nasadením a odhodlaním pre dosiahnutie výsledku, ktorý vás uspokojí. V čistom prostredí sa predsa žije a pracuje lepšie a plnohodnotnejšie. Ak vám na tieto činnosti nezostáva čas a energia, neváhajte nás osloviť a dohodnúť sa s nami na konkrétnych vašich predstavách ako aj požadovanom čase výkonu upratovacej služby. Doprajte si komfort, ktorý prináša aj dôkladne vyčistený priestor vášho domu, bytu či kancelárie.