Visaton

Sú BIO potraviny naozaj zdravšie? Je kombinovanie striebra a zlata naozaj zakázané? V našom magazíne vám ponúkame overené fakty to všetkých oblastí.

Služby

Jedlo môžete mať na akejkoľvek adrese

Každý deň sa ráno vyberieme do práce a každý deň sa musíme aj najesť, aby sme mali energiu na všetky úlohy, ktoré nás počas pracovného kolotoča čakajú. Potravu prijímame viackrát počas dňa, menšie či väčšie porcie, záleží na hodine a našom apetíte, koľko toho potrebujeme dostať do žalúdka, aby sme boli sýti. Reštaurácie sa stali našim útočiskom najmä počas obedňajšej pauzy.

Chutné jedlo počas celého dňa

Stravovacie služby využívame takmer všetci, viac alebo menej, jedlo konzumujeme priamo v priestoroch výdajne jedál alebo si ho necháme doviesť donáškou až do kancelárie. Bratislavčania poznajú reštauráciu spolu s rozvozom jedál pod názvom Gurmánsky dvor u Oravca v Ružinove. Dlhá história reštaurácie, ktorá sa viaže s jej vznikom v roku 1947, dáva záruku zákazníkom, že tam dostanú chutnú a kvalitnú stravu.

V mestskej časti Ružinov v Bratislave sídli reštaurácia s ponukou denného menu obedov s možnosťou jedlo si vychutnať priamo v reštaurácii alebo donášku telefonickou objednávkou či prostredníctvom webových stránok zaistiť dovoz obedového menu na uvedenú adresu v danej oblasti. Personál reštaurácie pre záujemcov zorganizuje rozvoz menu prievoz a zaistí aj akúkoľvek rodinnú oslavu, večierok, svadobnú hostinu, posedenie či krstiny alebo kar. Využívaním služieb tejto reštaurácie získate možnosť obedovať v prievoze, výhody domácej kuchyne, v klimatizovanom priestore, so službami pre deti (napr. trampolína), k dispozícii je televízor s možnosťou sledovania programov, to všetko v peknom priestore reštaurácie s terasou pod viničom.

V reštaurácii je všetko prichystané

Rozvoz jedál je stále k dispozícii za 1,50,-eur, doprava sa pri odbere 5 a viac jedál neúčtuje. Poskytovateľ stravy si vyhradzuje právo určiť minimálny počet jedál na jeden rozvoz, a to 2, teda v hodnote 11,-eur. Platiť môžete hotovosťou aj stravnými lístkami a stravníci môžu byť aj z iných častí Bratislavy, ak si objednajú väčší počet jedál v jednej objednávke.